CARTIER DE VILE

VILE  APARTAMENT IN VILA
POZE ATLANTIC
SUPER OFERTE


Cartierul rezidential "ATLANTIC" este construit pe un teren in suprafata de 12.500 mp, situat la 2 Km de Bucuresti (Sos. Antiaeriana) sau la 6 Km de Palatul Parlamentului, pe Sos. Alexandriei. Accesul auto in zona se poate realiza atat din Sos. Alexandriei - Km. 2, dintr-un modern sens giratoriu, pe partea dreapta (Penny Market), pe str. Cristalului - 200 m si apoi, la alt sens giratoriu mai mic, la stanga, pe str. Diamantului - 100 m, str. recent modernizate (asfaltate, iluminate si transport RATB - autobuzul 302) cat si prin Prelungirea Ghencea.
Drumul intern de acces la fiecare vila a cartierului are o latime de 7m.


Cartierul rezidential "ATLANTIC" este compus din 15 vile (in fiecare vila sunt unu sau doua ap. pe nivel, ap. cu 2, 3 si 4 cam.) impartite pe 4 tipuri diferite, in functie de suprafata si design.
Actualmente constructia Cartierului rezidential "ATLANTIC" se desfasoara intr-un ritm sustinut fiind deja executate 11 vile, iar restul de patru vile fiind deja planificat pentru inceperea etapizata a executiei lucrarilor in 2017, finalizarea complexului rezidential in septembrie 2018.

Intregul cartier rezidential "ATLANTIC" este racordat la toate utilitatile necesare: apa, canalizare, gaze naturale, energie electrica, telefonie fixa, televiziune si internet.
Fiecare imobil (vila sau ap./etaj in vila) are cadastru/intabulare si nr. postal proprii.